Receptet kommer här:
Ca 4port.
800g Blandfärs
En stor bit mozzarella
1 1/2 dl vispgrädde
3 msk ströbröd
salt & peppar
Smör att steka i.
Häll i grädden och ströbrödet i en stor bunke. Låt det dra i ca 10 minuter. Ni ser så det har svällt.
Häll i färsen och salta och peppra. Blanda ihop allt och gör ca 8 till 10 biffar (gör dom så stora som ni vill ha dom).
Dela mozzarellan i små bitar och tryck in dom lite var stans i biffarna.
Stek biffarna i rikligt med smör tills dom blir gyllenbruna på båda sidorna. Ta upp dom och lägg biffarna på ett fat sålänge tills du gjort såsen. Dom ska inte vara genomstekta.
GÖR SÅSEN SÅHÄR:
3 dl vispgrädde
150 gram philadelphiaost
1 köttbuljongtärning
Låt skyn vara kvar och häll i grädden, osten och en buljongtärning. Blanda allt och låt det koka ihop.
Lägg i biffarna och låt allt koka tills biffarna är klara.
SERVERA MED POTATIS OCH EN GOD BÖNSALLAD.
SMAKLIGT MÅLTID
KRAM ANNIKA




Inga kommentarer:
Skicka en kommentar