Det här behöver du till denna glass:1 burk sötad kondenserad mjölk
5 dl vispgrädde
100 gram hackad mjölkchoklad eller chokladkulor
5 dl vispgrädde
100 gram hackad mjölkchoklad eller chokladkulor
Kolasås och chokladsås.
Gör så här:
Vispa grädden tills den blir fluffig och bildar toppar. Vänd ner den kondenserade mjölken och vänd om till en jämn smet. Ta fram en form och varva glassmet med kolasåsen och chokladsåsen. Toppa sist med den hackade chokladen eller häll kulorna längst ner i botten på formen.
.
Ställ in i frysen med plast över i minst 5 timmar.
Ställ in i frysen med plast över i minst 5 timmar.
Servera med en god syrlig hallonsås.
Det var en lyxig men enkel dessert vi åt igår.
Idag festade vi till det igen. :-)
Livet är en enda fest eller?
Inte vardag som man blir bjuden på hembakade kanelbullar.
Sååå goda.
Tack älskade Elin, det får gärna bli en vana att bli hembjuden till er på gofika.
Samtidigt så får vi mysa med Bella.
NU SKA HÄR NANNAS.
KRAM ANNIKA
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar